Friday, June 26, 2009

Islamin sharialaki on ulottanut kyntensä Suomen ns. oikeuslaitokseen ja oikeusratkaisuihin Seppo Lehto vs Iranin mullahit korjaan viranomaiset ymv


Islamin sharialaki on ulottanut kyntensä Suomen ns. oikeuslaitokseen ja oikeusratkaisuihin Seppo Lehto vs Iranin mullahit korjaan viranomaiset ymv "korppi ei korpin silmää noki" ja ns. poliittisen vallan edustajat pääministeri matti vanhanen ja presidentti tarja halonen

Seppo Lehto Suomen mielipidevanki Iranin tapaan keskustelua ei siedetä ja toisinajattelijat joko tapetaan tai laitetaan vankilaan, mikä monasti on sama juttu

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/147783.shtml

-------------------------------------------------

Vankila voi kutsua jo viikossa nettiherjaaja Seppo Lehtoa

26.06. - 21:28 (Luotu: 16:54) - Kommentit: 18

Seppo Lehto eduskuntavaali-iltana vuonna 2007. Kuva: Joel Maisalmi - Aamulehti/arkisto

Häkin ovi voi heilahtaa nettiherjauksista ehdottoman vankeustuomion saaneelle tamperelaiselle Seppo Lehdolle, 46, jo lähiviikkoina.

Turun hovioikeus piti ennallaan käräjäoikeuden Lehdolle langettaman kahden vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomion.

- Pääsääntö on, että hovioikeuden tuomiot pannaan täytäntöön riippumatta siitä, hakeeko tuomittu valituslupaa korkeimmasta oikeudesta tai ei, sanoo Rikosseuraamusviraston oikeudellisen yksikön johtaja Paavo Siltanen.

Siltasen mukaan heti ei välttämättä vangita, mutta noin viikon sisällä tuomiosta laitetaan pyyntöä voudille henkilön tavoittamiseksi, jos oikeus ei ole erikseen määrännyt tuomittua välittömästi vangittavaksi.

Erillisestä anomuksesta korkein oikeus voi harkita vankeustuomion täytäntöönpanon keskeytystä valituslupakäsittelyn ajaksi.

Vielä ei tiedetä, hakeeko Lehto valituslupaa korkeimmasta oikeudesta. Lehtoa tai hänen lakimiestään ei tavoitettu perjantaina.

Aamulehti


------------------------------------------------------------

Palaute:
sinivalkoisia.ajatuksia(at)gmail.com

No comments: