Thursday, March 7, 2024

#Eurovaaliehdokas #Sinimusta #suursuomalainen Seppo Lehto: Meillä on vielä syytä rankkaan itsetutkiskeluun siitä mikä on oikeutta ja mikä on oikeuden irvikuvaa ja oikeusmurhaa "noitaoikeudenkäyntien" aikakauteen verrattavin tulkinnoin?

#Sinimusta #eurovaaliehdokas #ProNato #SeppoLehto moskovan oblasti nurin 7.3.2024 https://Miehitettyjen-alueiden-liitto-ry.blogspot.com 
Meillä on vielä syytä rankkaan itsetutkiskeluun siitä mikä on oikeutta ja mikä on oikeuden irvikuvaa ja oikeusmurhaa "noitaoikeudenkäyntien" aikakauteen verrattavin tulkinnoin?
 
Oikeusmurhat ovat eräs tapa hallita sopulisieluisia tsuhnia: Kun Suomen oikeusmurhalaitos haureellista farisealaista "Korkeinta oikeutta" myöden tekee demlajuristien määritelmin uskonto- ja kulttiasioissa toisin kuin normaali rikosoikeudessa verrannollisista tosiasioista tulkiten tosiasioita niskat nyrjähtäen pedofiliaa ja kansanmurha- ja sotarikollisia esikuvia suosivia päätöksiä suosien esim: Pedofiiliprofeetta Muhammedin toteaminen vain profeetaksi ohittaen faktisena tosiasiana muhammedin tekemät kansanmurhat lapsivaimot (= lapsien raiskaukset) ja asemansa esikuvana ko toimissa seuraajilleen.

Kyseisten seikkojen kirjaus ja esiintuonnin kriminalisointi palvelee vain ja ainoastaan maamme kristillisten arvojen rapauttamista ja islamisaation edessä ehdotonta antautumista mallia Suomen sodan antautujat 1809 Helsingin edustalla olevassa linnakkeessa.

Seppo Lehto eurovaaliehdokkaana 2024 

Kuntavaaliehdokkaana Tampereella 2025:)

Yhteinen asiamme on kunnes se on hoidettu:
#Occupied #territories #back from #Russian #parasite #state to #Finland together with Ukraine, Estonia, Latvia, Poland, Germany, Japan.

Moskovan rottaparasiitti loisii Suomenkin alueilla

Your daily reminder that massively increasing military aid for Ukraine is in Europe’s own interest


--------------
--------------